Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8

Prijzen

De toegang tot onze ijsbaan is gratis.

Schaatsprijzen 10.00 - 22.00 uur
Schaatskaart voor één uurtje schaatsen (alle leeftijden) € 4,50.

Over het 'uurtje schaatsen' bestaat wel eens enige verwarring. Zolang het niet te druk is, kan je gewoon blijven schaatsen. Als het echter ERG druk is, zal/kan er worden gewisseld


Schaatsen met korting

12-rittenkaart € 45,00

 

Schaatshuur

€ 4,00 per keer

 

Je mag je eigen schaatsen meenemen om te komen schaatsen. Heb je geen schaatsen, dan kun je deze bij ons huren voor € 4,00. Wij verhuren IJshockey Schaatsen en Glij-IJzers.


In verband met de veiligheid zijn noren niet toegestaan.

BobbyBobby leert kinderen schaatsen
De spiksplinternieuwe schaatshulp die ontwikkeld is door Ice-World International, is nu al een doorslaand succes. Zowel in Nederland als in Engeland hebben kinderen hun eerste stappen op het ijs gezet met behulp van Bobby. Bobby is multifunctioneel: door zijn staart beet te pakken kan het ene kind leren schaatsen, terwijl een ander kind uitrust op Bobby's rug. Plezier voor twee dus! Bobby is voor € 3,00 per uur bij ons te huur

Curlingbaan te huur
Omdat de ijsbaan groter is, beschikken we over een extra stuk ijsbaan die we kunnen verhuren als u een uurtje wilt curlen. Maak kennis met deze leuke sport en boek een uur de curlingbaan voor slechts € 45,00 per uur (max. 8 personen)

 

Schaatslessen door de Edese IJsvereniging
De Edese IJsvereniging geeft op bepaalde data en tijden schaatsles geven. Zie hiervoor de site over het schoolschaatsen.

 

Pinnen is mogelijk!