Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

Over Friends on Ice

Jaarlijks werd er door Stichting Friends on Ice in het Openluchttheater van Ede (gld) een prachtige kunstijsbaan geplaatst. Evenals het voorgaande jaar wordt de overdekte ijsbaan van 600 m2 geplaatst op het Raadhuisplein in Ede, compleet met Café De Scheve Schaats, geschikt voor kleine groepen en nieuw is zaal De Friese Doorloper, uitermate geschikt voor de kerst- en/of eindejaarborrel, maar uiteraard ook als je wat te vieren hebt (max. 120 pers.)

Ook dit jaar wordt er in de richting van het centrum van Ede geschaatst, oftewel vanuit het centrum kijk je direct op schaatsende kinderen en volwassenen. Uiteraard ook dit jaar in het kader van een LEVENDIG CENTRUM van Ede.

Stichting Friends on Ice heeft als primair doel om voor alle inwoners, jong en oud, van de Gemeente Ede e.o. een sportief evenement te organiseren, waarbij iedereen de schaatsen uit het vet kan halen en genieten van oer Hollandse gezelligheid! Omdat de Stichting geen commerciële doeleinden heeft is een tweede doelstelling van de Stichting om, bij een winstgevende exploitatie, financieel bij te dragen in o.a. projecten van de Stichting Vrienden Ziekenhuis Gelderse Vallei, welke projecten niet voor overheidssubsidie in aanmerking komen.

Stichting Friends on Ice                
Postbus 137                                 
6710 BC  EDE                                        
                                                           
T  (0318) 69 94 90
F  (0318) 69 94 91 
E  info@friendsonice.nl

KvK 09155404
SNS NL70SNSB0932349900

IJspret in Ede-Centrum
Raadhuisplein
6711 AZ  EDE