Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

Prijzen

De toegang tot ons ijsbaanproject (niet de schaatsbaan) is gratis.

Schaatsprijzen
Schaatskaart voor één uurtje schaatsen (alle leeftijden) € 4,50.

Over het uurtje schaatsen bestaat enige verwarring. Zolang het niet druk is, kan je gewoon blijven schaatsen, als het te druk is, zal/kan er gewisseld worden.

Schaatsen met korting
12-rittenkaart € 45,00

Schaatshuur
Neem gerust je eigen schaatsen mee! Heb je geen schaatsen, dan kun je deze bij ons huren voor € 4,00. Wij verhuren ijshockeyschaatsen en glij-ijzers. In verband met de veiligheid zijn noren niet toegestaan.

Bobby leert kinderen schaatsen
De schaatshulp die ontwikkeld is door Ice-World International, is nu al een doorslaand succes. Zowel in Nederland als in Engeland hebben kinderen hun eerste stappen op het ijs gezet met behulp van Bobby. Bobby is multifunctioneel: door zijn staart beet te pakken kan het ene kind leren schaatsen, terwijl een ander kind uitrust op Bobby's rug. Plezier voor twee dus! Bobby is voor € 3,00 per uur bij ons te huur

Bobby

Curlingbaan te huur
Omdat de ijsbaan groter is, beschikken we over een extra stuk ijsbaan die we kunnen verhuren als u een uurtje wilt curlen. Maak kennis met deze leuke sport en boek een uur de curlingbaan voor slechts € 45,00 per uur (max. 8 personen)

Schaatslessen door de Edese IJsvereniging
De Edese IJsvereniging geeft op bepaalde data en tijden schaatsles geven. Zie hiervoor de site over het schoolschaatsen.


Pinnen is mogelijk!